Logo

Met een Haybuster strohakselaar verwerk je snel en efficiënt stro, miscanthus, gras, alfalfa (luzerne) en andere materialen tot iedere gewenste lengte. Ook kun je makkelijk materialen vermalen om er pellets van te persen en mais vermalen tot CCM. Door de hoge capaciteit van de stromachine ben je sneller klaar met het hakselen of malen van stro.

Van Ommeren Machines levert zowel nieuwe tub-grinders als gebruikte strohakselaars van Haybuster. We selecteerden dit Amerikaanse merk voor jou vanwege de focus op de ontwikkeling van deze machines en het brede assortiment, variërend van strohakselaar voor vermogens van 80 tot 315 pk. We denken natuurlijk ook graag met je mee over bijvoorbeeld graantrechters en andere opties voor jouw Haybuster strohakselaar.

Eerlijk advies

We hebben ons niet exclusief verbonden aan één of twee grote merken. Daardoor kunnen we jou onafhankelijk adviseren en voorzien van de beste machines in hun klasse, van sterke en gespecialiseerde machinefabrikanten. Denken we dat een door ons geselecteerd merk niet goed aansluit bij jouw wensen of behoeften? Dan vertellen we je dat eerlijk. Want we gaan voor de beste oplossing voor jou.

Snelle levertijden

Bij Van Ommeren Machines denken we vooruit en kopen we vaak al in voor jij bestelt. Daardoor kunnen we veel landbouwmachines en bouwmachines uit voorraad of op korte termijn leveren. We beschikken ook over een grote voorraad aanbouwdelen en accessoires voor jouw machines.

Aantrekkelijke leasemogelijkheden

Wel een machine, niet de investering? Kies er dan voor om een landbouwmachine of bouwmachine te leasen. Van Ommeren Machines maakt het je daarbij makkelijk. Wij zorgen dat je een leasevoorstel op maat krijgt, dat aansluit bij jouw wensen en bedrijfsvoering. Heb je tijdelijk een machine nodig? Dan kan je bij ons ook landbouw- en bouwmachines huren.

Excellente service

Iedereen kan een machine leveren. Maar daarna? Dan begint het pas wat ons betreft. Wij zorgen dat jouw machine het blijft doen.  We ontzorgen je door het onderhoud en de keuringen van je machines en voertuigen te plannen. En zijn er voor je als een machine het onverwacht niet meer doet. Ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend. We herstellen schades, verhelpen storingen of zoeken naar een oplossing waardoor jij kan doorwerken.

Vragen over machines van Haybuster?

Opzoek naar een Haybuster strohakselaar? Van Ommeren Machines is dé specialist voor Haybuster strohakselaars. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag uw wensen.