Van Ommeren Machines [Vomach) is importeur geworden van Teagle voor geheel Nederland!

Teagle Machinery is een familiebedrijf met zo’n 150 medewerkers, gevestigd in het Engelse Cornwall en exporteert naar meer dan 35 landen wereldwijd.
Teagle is bekend geworden met een grote range Tomahawk instrooi en voedermachines waarmee op iedere gewenste lengte constant gehakseld of gemalen kan worden. Van alle leveranciers voert Teagle hierin het meest complete en uitgebreide programma.
Vanaf het ontwerp tot aan de productie hanteert Teagle een hoge kwaliteitsstandaard. Bijna alle componenten worden in eigen huis gemaakt in de 20.000m2 grote fabriek, voorzien van alle moderne apparatuur zoals metaalsnijmachines, lasrobots, en een poeder-coatingstraat.
Met name voor de melkveehouderij wordt er meer en meer gevraagd voor machines die stro niet alleen kunnen hakselen, maar ook malen op lengte, waarbij het strooisel gebruikt kan worden voor ligboxen, en structuur voor in het mengrantsoen.
Daarnaast is er meer en meer vraag vanuit de geitenhouderij voor grote machines die tot 4 balen tegelijk kunnen vervoeren en uitdoseren.

Van Ommeren Machines was al sinds 2008 dealer van Teagle, maar heeft nu het importeurschap voor geheel Nederland.

Naast de producten van Teagle, vermarkt Van Ommeren Machines ook het Amerikaanse Haybuster, zware stro-maalmachines en het Engelse Spread-a-Bale, hydraulische stro verdelers.

Binnenkort verschijnt op deze website het gehele assortiment. En kunt u alle informatie vinden op www.vomach.nl

Wilt u nu graag meer informatie neem contact op met Henri van Ommeren, via 0318-576916 of info@vomach.nl

Kunnen wij u helpen?
Bel Eduard
  0318 576 916