Spread-a-Bale strotechniek
Spread-a-Bale-Stroverdelers-Van-Ommeren-Machines

Verdeler nodig voor stro? Van Ommeren Machines uit Lunteren is dé specialist in Spread-a-Bale stroverdelers. Wij adviseren en leveren de stroverdelers vanuit de regio midden-Nederland. Daarmee zijn wij het adres geworden voor stroverdelers (en strohakselaars) in Lunteren, Barneveld, Amersfoort, Apeldoorn, Veenendaal, Ede, Woudenberg, Leusden, Nijkerk, Garderen, Uddel, Putten en omstreken.

 

Van Ommeren Machines is ook dealer van Haybuster en Teagle strohakselaars. Van Ommeren Machines levert de beste strohakselaars en stroverdelers voor het hakselen of malen van stro, miscanthus, gras, alfalfa (luzerne) tot iedere gewenste lengte. Ook voor diepstrooiselboxen en huisvesting voor pluimvee, biomassa, materiaal TMR rantsoen. Start vandaag nog met het hakselen en persen van stro. Welkom in Lunteren!

 

Lease

Lease een stroverdeler of strohakselaar bij Vomach Van Ommeren Machines. Er zijn verschillende vormen van lease mogelijk voor uw stro hakselaar. Geen investering nodig voor de nieuwe stroverdeler of strohakselaar met behoud van krediet bij de bank! Bij Van Ommeren Machines is er namelijk keuze in financial of operational lease voor de stroverdeler of strohakselaar.

 

Tweedehands machines

Van Ommeren Machines levert nieuwe en gebruikte stroverdelers. Daarbij bieden wij u een groot aanbod occasions strohakselaars. Bent u opzoek naar een gebruikte strohakselaar of versnipperaar? Bij Van Ommeren Machines vindt u een ruim aanbod en levert alle type strohakselaars van Haybuster en Teagle zoals de types Tomahawk, 404M, 505M, H800, H1000, H1130. Bel of mail voor eerlijk advies voor stroverdelers en accessoires. Of kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Lunteren.

 

Onderhoud en service

Ook zijn wij dé specialist in onderhoud en service voor stroverdelers en strohakselaars. Gedreven en vakkundige monteurs leveren betrouwbaarheid en garantie. Is uw stro hakselaar kapot? Geen nood! Neem contact op met Van Ommeren Machines en we repareren snel en vakkundig.

 

Voor ieder wat wils

Elektrische stroverdelers of een stromaler occasion nodig? Van Ommeren Machines heeft voor elke trekker de juiste stroverdeler. Vraag gerust om advies, informatie of een offerte. Of het nu gaat om het vermalen van stro, miscanthus, gras, alfalfa (luzerne), suikerbieten, biomassa of materiaal in het TMR rantsoen. Wij hebben er dé hakselaar of versnipperaar voor in huis! Tot iedere gewenste lengte, wij adviseren u graag.

 

Bekijk de Spread-a-Bale Stroverdelers van Van Ommeren Machines >

Kunnen wij u helpen?
BelHenri van Ommeren
 0318 576 916