Haybuster strotechniek
Haybuster-Strohakselaar-Van-Ommeren-Machines

De stromachines van het Amerikaanse Haybuster onderscheiden zich door een zeer hoge capaciteit van het strohakselen of stromalen. De "tub-grinders" zijn machines die diverse materialen zoals stro, miscanthus, gras, alfalfa (luzerne), e.d. kunnen verwerken tot iedere gewenste lengte. Het eindproduct kan worden gebruikt om te strooien onder dieren, maar ook is het mogelijk om diverse producten te malen waarna er pellets van geperst kunnen worden.

Hakselaar nodig voor stro? Van Ommeren Machines uit Lunteren is dé specialist in strohakselaars. Wij adviseren en leveren de strohakselaars vanuit de regio midden-Nederland. Daarmee zijn wij het adres geworden voor strohakselaars in Lunteren, Barneveld, Amersfoort, Apeldoorn, Veenendaal, Ede, Woudenberg, Leusden, Nijkerk, Garderen, Uddel, Putten.

 

Van Ommeren Machines uw dealer van Haybuster en Teagle strohakselaars. Van Ommeren Machines levert de beste strohakselaars voor het hakselen of malen van stro, miscanthus, gras, alfalfa (luzerne) tot iedere gewenste lengte. Ook voor diepstrooiselboxen en huisvesting voor pluimvee, biomassa, materiaal TMR rantsoen. Start vandaag nog met het hakselen en persen van stro. Welkom in Lunteren!

 

Lease

Lease een strohakselaar bij Vomach Van Ommeren Machines. Er zijn verschillende vormen van lease mogelijk voor uw stro hakselaar. Geen investering nodig voor de nieuwe strohakselaar met behoud van krediet bij de bank! Bij Van Ommeren Machines is er namelijk keuze in financial of operational lease voor de strohakselaar.

 

Tweedehands strohakselaars

Van Ommeren Machines levert nieuwe en gebruikte strohakselaars. Daarbij bieden wij u een groot aanbod occasions strohakselaars. Bent u opzoek naar een gebruikte strohakselaar of versnipperaar? Bij Van Ommeren Machines vindt u een ruim aanbod en levert alle type strohakselaars van Haybuster en Teagle zoals de types Tomahawk, 404M, 505M, H800, H1000, H1130. Bel of mail voor eerlijk advies voor stroverdelers en accessoires. Of kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Lunteren.

 

Onderhoud en service

Ook zijn wij dé specialist in onderhoud en service voor strohakselaars. Gedreven en vakkundige monteurs leveren betrouwbaarheid en garantie. Is uw stro hakselaar kapot? Geen nood! Neem contact op met Van Ommeren Machines en we repareren snel en vakkundig.

 

Voor ieder wat wils

Elektrische strohakselaar of een stromaler occasion nodig? Van Ommeren Machines heeft voor elke trekker de juiste strohakselaar. Vraag gerust om advies, informatie of een offerte. Of het nu gaat om het vermalen van stro, miscanthus, gras, alfalfa (luzerne), suikerbieten, biomassa of materiaal in het TMR rantsoen. Wij hebben er dé hakselaar of versnipperaar voor in huis! Tot iedere gewenste lengte, wij adviseren u graag.

 

Bekijk de Haybuster Strohakselaars van Van Ommeren Machines >

Kunnen wij u helpen?
BelHenri van Ommeren
 0318 576 916