Aan W. van de Berg uit Lunteren, H. van Luttikhuizen uit Otterlo, en v.o.f. Veldhuizen uit Lunteren, hebben we een aantal mooi complete Siloking Trailed Line voermengwagens mogen leveren.

Van de Berg heeft een geitenhouderij waarbij de Siloking TrailedLine de oude Frasto voermengwagen gaat vervangen. De voermengwagen is uitgevoerd met de Siloking Turbovijzel, weegsysteem, en belangrijk voor in de geitenstal, een traploos instelbare afvoerband met dubbele hydraulische aandrijving.

Van Luttikhuizen heeft rosé kalveren en gaat die voeren met de Siloking TrailedLine "Neue Generation", waarbij tal zaken zijn doorontwikkeld. Bijv. de wrijving in de mengkuip is op een slimme manier gereduceerd, met o.a. op de cruciale punten Silonox slijtvast materiaal. De mengwagen uitgevoerd met een draadloze weeginrichting, waarbij er in de trekker als ook in de shovel een terminal is geplaatst. 
Van Luttikhuizen heeft gekozen voor het Siloking Feed Management systeem, waarbij nauwkeurig in- en uitdoseren van een groot aantal componenten voer mogelijk is. Ook wordt de procentuele afwijking gelogd, en kan dit uitgelezen worden en dan overgezet worden in het automatiseringssysteem.

Bij Veldhuizen v.o.f. gaat M. Nap de wagen inzetten om jongvee van gemengd voer te voorzien. Deze wagen is uitgevoerd met de Siloking LF (LongFibre) vijzel. Dit is een optionele vijzelvorm die speciaal gemaakt is voor bedrijven die veel grasbalen voeren.

We wensen van de Berg, van Luttikhuizen, en Nap veel mengplezier met deze wagens!

Zie voor meer foto's ook onze Facebook pagina, en "like" als het je lijkt:
Facebook Van Ommeren Machines

Kunnen wij u helpen?
Bel Teunis
  0318 576 916