Case IH Landbouwmachines

Case-IH-Tractoren-Van-Ommeren-Machines

 

Van Ommeren Machines is dé Case International dealer voor de regio Veluwe en rondom. Het beste advies en service voor Case IH Tractoren. Daarbij bieden wij levering en directe service in Lunteren, Barneveld, Amersfoort, Woudenberg, Leusden, Nijkerk, Apeldoorn, Veenendaal, Ede, Garderen, Uddel, Putten en omstreken.m Van Ommeren Machines is gespecialiseerd in het geven van advies voor Case International Tractoren. Gezond financieel advies. Inclusief mogelijkheden voor operational of financial lease.

 

Lease

Lease voor Case trekkers is bij Van Ommeren Machines ook mogelijk op verschillende manieren. Namelijk “Operational Lease” of “Financial lease”. We adviseren u graag bij de juiste keuze, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Service

Van Ommeren Machines levert service. Wij zijn specialist in reparatie en onderhoud van Case International en Farmall trekkers. Wij zorgen ervoor dat uw Case trekker altijd operationeel blijft. Van Ommeren Machines garandeert ook beschikbaarheid van de Case International trekkers.

Case IH trekker kapot of in storing. Van Ommeren Machines regelt vervanging. Is uw Case of Farmell trekker toe aan onderhoud of keuring? Ook daarin helpt Van Ommeren Machines u graag, neem gerust contact met ons op!

 

Tweedehands case trekkers

Van Ommeren Machines is dealer van Case IH tractoren nieuw maar ook tweedehands! We adviseren alle types zoals Optum, Puma, Maxxum, Maxxum Multicontroller, Vestrum, Luxum, Farmall, Quantum, Magnum, Steiger & Quadtrac

 

Schepbak

Schepbak voor tractoren nodig? Van Ommeren Machines levert alle soorten en maten voor tractoren, shovels, heftrucks en verreikers. Ook voor schepbakken zijn wij dé specialist voor regio de Veluwe en omstreken.

 

Grondbak

Van Ommeren Machines beschikt ook over een groot aanbod grondbakken. Grondbak nodig voor uw minitractor? Rij dan even naar Lunteren en kom een kijkje nemen bij Van Ommeren Machines! Wij bieden grondbakken aan in alle soorten en maten, de juiste grondbak voor de juiste situatie! Zowel nieuwe grondbakken als tweedehands beschikbaar.

 

Grondbak hydraulisch laten kiepen of een speciale grondbak nodig? Van Ommeren Machines levert u de best passende grondbakken, nieuw of tweedehands, en we installeren ze ook nog. Keuze uit vele maten zoals 150cm, 180 cm of zelfs wel 2 meter breed. Wij kunnen u ook helpen aan een voorlader, bijpassende accesoires en bieden passend onderhoud.

 

Keuze uit een groot assortiment, met een eerlijk advies en een goede prijs. Als dat geen goede deal wordt? Welkom bij de specialist voor de Veluwe en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op of neem eens een kijkje in onze showroom. Zien we u binnenkort?

 

Bekijk de Case IH Tractoren van Van Ommeren Machines >

 

Kunnen wij u helpen?
BelJarno
 0318 576 916