Landbouwmachines

Landbouwmachines

Landbouwmachines

Landbouwmachines

Landbouwmachines

Landbouwmachines

Landbouwmachines

U vindt bij ons een grote range aan machines, van efficiënte en rendabele tractoren tot betrouwbare werktuigen, zoals voermengwagens, kippers, kuilhappers, baalafrollers, en mestpompen. Bekijk ook de shovels

Kunnen wij u helpen?
BelTeunis
 0318 576 916

Landbouwmachines assortiment

Baalafrollers

Meer boeren kiezen voor Hustler als het gaat om een balenvoerder, balenprocessor of baalafroller. Omdat ze robuust en betrouwbaar gebouwd zijn voor ronde en vierkante balen, minimaliseren de machines de voedselverspilling, besparen tijd en geven gebruiksplezier. 

Bekijk deBaalafrollers

Kippers

De Dezeure aanhangwagens en kippers onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, welke in de onderdelen en afwerking te zien is. De doordachte constructie van Dezeure zorgen voor een stabiliteit en gewichtsbesparing, een zeer comfortabel rijgedrag en grote wendbaarheid. 

Bekijk deKippers

Voermengwagens

Struktuur behouden, lang en kort maar ook droog en vochtig materiaal exact mengen en aansluitend gelijkmatig doseren. En dat in combinatie met betrouwbaarheid en comfort. De voermengwagens worden ontwikkeld en gebouwd in het Zuid-Duitse Tittmoning. Siloking produceert een hoogwaardig programma verticale voermengwagens variërend van een 3 tot 45 kuubs getrokken mengwagens en natuurlijk ook de zelfrijders tot 30 kuub. Daarnaast is er een zeer complete serie stationaire mengers tot 80 kuub!

Bekijk deVoermengwagens

Mestpompen

De Redrock Mestpompen kenmerken zich door een aantal opvallende zaken: de enorme capaciteit, de eenvoudige maar zeer degelijke en duurzame constructie en de onderhoudsarme werking. Alle mestpomp modellen zijn geschikt voor het rondpompen, mixen en overpompen van drijfmest.

Bekijk deMestpompen

Kuilhappers

De Redrock Alligator kuiluithalers zijn verkrijgbaar in diverse werkbreedtes en snijhoogte. Geschikt voor zowel frontlader als wiellader, van klein tot groot. Ook leverbaar met inzetbak/plaat. De inhoud varieert tussen 0,95 en 4,00 m3.

Bekijk deKuilhappers

Tractoren

Om uw landbouwbedrijf succesvol draaiende te houden, hebt u machines nodig die krachtig en gebruiksvriendelijk zijn en die de beste prestaties leveren onder de zwaarste omstandigheden. U hebt technologieën nodig die uw brandstofverbruik en bedrijfskosten drastisch verlagen. U moet snel en efficiënt werken. Case IH helpt u aan deze vereisten te voldoen met innovatieve technologieën die tot stand zijn gekomen door te luisteren naar wat klanten willen.

Bekijk deTractoren