Weidemann bouwmachines

Weidemann-Shovels-Van-Ommeren-Machines


Als het gaat om een Weidemann bouwmachine bent u bij Van Ommeren Machines aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in advisering, service en onderhoud van Weidemann bouwmachines zoals shovels en verreikers. Dit doen wij in de regio Veluwe en rondom. Van Ommeren Machines is daarmee hét adres geworden voor service en onderhoud aan Weidemann shovels en verreikers in Putten, Uddel, Garderen, Ede, Veenendaal, Apeldoorn, Nijkerk, Leusden, Woudenberg, Amersfoort, Barneveld en natuurlijk Lunteren.

 

Lease

Bij Van Ommeren Machines kunt u niet alleen maar kopen maar ook leasen. U kunt hierbij kiezen uit twee mogelijkheden namelijk “Financial” of “Operational lease”. Van Ommeren Machines adviseert u graag in de beste mogelijkheid voor uw situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het leasen van een Weidemann shovel. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Service en onderhoud

Van Ommeren Machines garandeert beschikbaarheid. Dat houdt in dat wanneer uw Weidemann shovel kapot gaat, wij snel en vakkundig repareren. Is het probleem aan de Weidemann shovel te groot om snel te repareren? Van Ommeren Machines uit Lunteren regelt vervanging, indien nodig. 

 

Uw Weidemann dealer

Bij Van Ommeren Machines streven we naar vertrouwen en kwaliteit. Wielladers van Weidemannn hebben een bewezen kwaliteit door meer dan 50 jaar ervaring. Telescoopladers en minishovels voor zowel bouw als landbouw.

 

Types

Van Ommeren Machines adviseert, levert en repareert alle type Weidemann shovels. Enkele voorbeelden van deze Weidemann types zijn: 1390, 9080, 5080, 4080 LP, 4080, 3080 LP, 3080, 2080, 2070 CX50LP, 1880 met cabine, 1880 CX50, 1380, 1380 CX, 1280 CX35, 1260 CX3, 1240 LP, 1160 eHoftrac, 1160 CX35, 1160 CX25, 1140 CX30, 1140 CX25.

 

Van Ommeren Machines is daarmee specialist in het aanbieden van shovels, inclusief alle toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan een volumebak, hoogkiepbak, graafbak, puinbak of schepbak.

Bent u opzoek naar iets speciaals? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Tweedehands occasions

Op zoek naar een gebruikte hoogkiepbak, shovelbak, graafbak, mestbak, puinbak, wiellader, loaderbak, volumebak of een ander type? Ook daarmee kunnen wij u helpen! Wij hebben naast nieuwe machines ook een groot aanbod tweedehandse machines inclusief toebehoren! Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel, mail of kom gerust eens langs in Lunteren en wij helpen u graag!

 

Ruim assortiment

Het ruime assortiment shovelbakken van Van Ommeren Machines biedt de beste machine voor uw situatie. Daarbij kunt u niet alleen voor de machine zelf bij ons terecht maar ook voor het leveren, onderhoud, advies en alle toebehoren. Zo krijgt u een breed assortiment, een passend advies en een eerlijke prijs. Neem contact met ons op en wij maken graag eens kennis!

 

Bekijk de Weidemann Verreikers van Van Ommeren Machines >

Bekijk de Weidemann Shovel van Van Ommeren Machines >

Kunnen wij u helpen?
BelEduard
 0318 576 916