Manitou bouwmachinesManitou-Verreikers-Van-Ommeren-Machines

Verreiker werkbak of laadbak nodig? Van Ommeren Machines is dé specialist voor Manitou verreikers en alle toebehoren. Dit zijn wij in de regio Veluwe en rondom. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies, service en onderhoud voor Manitou verreikers. Zie we u binnenkort in onze showroom in Lunteren? U bent van harte welkom!

 

Service en onderhoud

Van Ommeren Machines gaat voor vertrouwen. Daarom bieden wij levering, onderhoud en service van uw machine aan in Putten, Uddel, Garderen, Ede, Veenendaal, Apeldoorn, Nijkerk, Leusden, Woudenberg, Amersfoort, Barneveld, Lunteren en omstreken. Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw machine. Hiervoor bieden wij u de beschikbaarheidsgarantie aan. Dit houdt in dat wij bij storing of problemen snel en vakkundig een oplossing zoeken en als het probleem te groot is regelen wij een vervangende machine! Zo kunt u vertrouwen op Van Ommeren Machines.

 

Lease

Liever uw Weidemann of Manitou verreiker leasen? Ook daarmee is Van Ommeren Machines uw specialist! U heeft keuze uit twee mogelijkheden namelijk “Operational” of “Financial lease”. Wij adviseren u graag naar de beste mogelijkheden voor uw situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het leasen van een Manitou verreiker. Neem contact op met Van Ommeren Machines in Lunteren en wij maken graag eens kennis met u.

 

Tweedehands verreikers

Op zoek naar gebruikte verreiker? Bij Van Ommeren Machines vindt u een ruim aanbod tweedehands Manitou verreikers. Ook bij de tweedehands occasions bieden wij de beste service, onderhoud en beschikbaarheidsgarantie. Geen gedoe maar altijd een duidelijk advies en een eerlijke prijs. Bent u geïnteresseerd in een tweedehands Manitou verreiker? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag. Kom gerust eens langs in onze showroom in Lunteren! Of bel voor meer informatie.

 

Opzoek naar iets speciaals?

Zoekt u een roterende verreiker of een ander speciaal type? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden. Bel of mail ons voor een advies of kom gerust eens langs in onze showroom in Lunteren.

 

Bekijk de Manitou Verreikers van Van Ommeren Machines >

Kunnen wij u helpen?
BelDingena
 0318 576 916